Coronakris – 3 Tips för restaurangbranschen

Restaurangbranschen är just nu inne i en väldigt tuff tid på grund av COVID-19.
Allt fler går i konkurs, och allt fler tvingas lämna sina jobb, här kommer 5 tips

1. Erbjud hemleverans & Take away.

Genom att du erbjuder hemleverans och take away, kan du fortfarande få in pengar, Utan att folk äter hos dig.
De som annars skulle servera maten kan kankse istället under en viss tid leverera mat?.
elr ansluta er till en av någon av alla utkörning tjänster.
– Uber Eats, Karma eller Foodra.

2. Håll kontakten med dina besökare

Håll kontakten med dina besökare, låt dom veta att det är tufft nu.
Att en större mängd personer inte helst ska vara under samma tak kommer
inte vara för evigt. Men för att få in pengar under denna period kan du sälja presentkort
som besökarna kan använda sig av när dom känner sig säkra att sätta sig till bords igen.
Finns folk som startat insamlingar för att hjälpa sin sin favoritrestaurang.

3. Gå ut i sociala medier och berätta vad du gör

Var aktiv på sociala medier och berätta för dina gäster att ni fortfarande har öppet och vad ni gör för att
anpassa verksamheten under rådande situation.
Det kan vara allt i från att ni börjar erbjuda take away, har handsprit framme, möblerar om etc.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Leave your comment
Comment
Name
Email
Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

On Key

Related Posts

Förbättra din restaurang vinstmarginaler

“Maximera din restaurangens vinstmarginaler med Förbättra!” Introduktion Förbättra din restaurang vinstmarginaler är en guide som hjälper restaurangägare att öka sin vinstmarginal. Genom att förbättra din